Chevrolet Spark
     
 
 
HOME
Intoarce-te la pagina SPARK principala
 
 
SPECIFICATII
Specificatii tehnice Chevrolet SPARK
 
 
GALERIE
Galerie de imagini Chevrolet SPARK
 
 
CONTACT
Transmiteti-ne parerile dvs. despre SPARK
 
 
Chevrolet spark plus
Chevrolet spark star
  chevrolet spark  
Chevrolet spark elite
Chevrolet spark premium
 
 
spark premium
 
 
Chevrolet SPARK

Umbla prin oras asemeni unui peste prin apa.

      Strecurarea cu usurinta si fara efort prin traficul urban este o prioritate in ziua de azi. De aceea, modelul Spark are o manevrabilitate exceptionala
Exista doua tipuri de motorizari create pentru consumul economic, pentru siguranta si pentru putere, motorizari care corespund standardelor de emisie EURO IV. Motorul economic de 0.8 litri cu o putere de 38 kW (51 CP) este perfect in oras si pentru calatoriile pe distante scurte. Motorul de 1.0 litri cu 48 kW (65 CP) este perfect pentru calatoriile mai lungi, oferind performante de cate ori aveti nevoie.

Siguranta in primul rand!
      Siguranta incepe cu o structura imbunatatita a caroseriei si cu stalpul frontal ranforsat. Intreaga gama de elemente de siguranta este completata de airbag-uri si de centuri de siguranta cu prindere in trei puncte pentru toti pasagerii masinii. Centura de siguranta a soferului este pretensionata electric, iar pentru modelele Star, Elite, Premium este ajustabila si pe inaltime. Scaunele din spate au fost echipate cu dispozitive de fixare ISOFIX pentru scaun copil. Spark este echipat cu absolut tot ce ar putea sa faca viata mai sigura.

Pentru preturi si detalii comercializare in Romania: preturi Chevrolet Spark